Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta 2018!

Vapaan Tanssikoulun syyslukukausi 2017 lähestyy loppuaan, ja viimeiset tunnit ja tapahtumat pidetään viikolla 50.

Kevätlukukausi alkaa 8.1.2018. Lukujärjestys on pääpiirteittäin ennallaan, ja mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen niille, joita asia koskee. Tunteja ei pääsääntöisesti pidetä hiihtolomalla eikä pyhäpäivinä.

Kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua uudelleen, vaan kaikki syksyllä mukana olleet oppilaat ovat mukana myös keväällä 2017. Mikäli kuitenkin haluat jäädä pois, laita lopettamisilmoitus osoitteeseen info(ät)vapaatanssikoulu.fi. Huomaathan, että tämä on ainoa keino katkaista harrastus: esim. ilmoitus omalle opettajalle ei riitä.

Keväällä 2018 on luvassa kaikenlaista hauskaa, mm. koulun opettajien Laila Luukkosen ja Mimmu Aution koreografioima tanssiteos, johon keräämme halukkaita osallistujia heti toiminnan käynnistyttyä tammikuussa. Teos esitetään huhtikuussa Itäkeskuksen Stoassa Taideosuuskunta Apinatarhan Apinafest! -festivaalilla.

Kalentereihin on hyvä myös jo merkitä Vapaan Tanssikoulun kevätnäytökset 4.-6.5.2018!

Ennen tätä kaikkea haluamme kuitenkin kiittää menneestä syksystä ja toivottaa teille kaikille erinomaista joulunaikaa ja mitä parhainta tanssivuotta 2018!